Az Auschwitz Krónikák

Availability: lot quantity
Dispatched within: 3 days
Delivery: The price does not include any possible payment costs check the delivery methods
Price: 50,00 zł 50.00
quantity pcs.

product unavailable

add to wish list
Vendor: Inny
Product code: DVDzkronikWĘG

Description

„Az Auschwitz Krónikák” – ez öt dokument-film sorozat, mely igyekezik megőrizni és megközeliteni az emberiség tragédiája emlékét, amit az Auschwitz-Birkenau koncentrációs láger valósitott meg Oświęcimben. Megközeliteni a fiataloknak, akik csak most ismerik meg a világot.

Az értesülések töredékei valamint a krónika szakaszai alkották a filmek narrációs rétegét. Az eljárás kivitelezésének köszönhetően a filmek történelmi forrás értéket nyertek. A volt foglyok elmondásai részeit  felolvasók olvassák : férfi és nő. Ennek köszönhetően az elmondott történetek egységesek és folyamatosak, a nézőt meghatják a tartalmukkal, ritkán elérhető emóció szintet épitenek.

A firmek képes rétegében megismerjük az lezajló  akció helyeit, látjuk a lágert a mai nap, nézzük azok személyek fényképeit akik elmondásait hallgatjuk – minden esetben ha ilyen fénykép megmaradt. 

Az Emlék Hely látogatók fényképei különleges összhangot alkotnak az elmondott történelmeknek. A festmények és grafikák melyek megjelennek a filmekben nem csak információk, de gyakran a firm narrációjának legerősebb eleme.

Please note this is a PAL version film!

AUDIO LANGUAGE VERSIONS: EN, FR, DE, HEBR, HUN, RUS, PL.

Shipping costs The price does not include any possible payment costs

Shipping country:
up
Shop is in view mode
View full version of the site
Sklep internetowy Shoper Premium