Auschwitz-Birkenau Emlékhely. Kalauz

Availability: lot quantity
Dispatched within: 3 days
Delivery: The price does not include any possible payment costs check the delivery methods
Price: 20,00 zł 20.00
quantity pcs.

product unavailable

add to wish list

Description

Az útmutató alavető információkat tartalmaz Auschwitz történetéről, valamint közérthetően mutatja be a kiállításokat és a látogatási útvonalakat az Auschwitz I és Auschwitz II-Birkenau–i táborok területén. A térképek és számozott épületek, valamint a fényképek, lehetővé teszik, hogy a leírt helyek egyszerűen megtalálhatóak legyenek.

A kiadvány két részből áll. Az első részben a fő kiállítás elfogadott látogatási útvonala kerül bemutatásra (4, 5, 6, 7 és 11 blokkok), valamint az olyan fontos helyek, mint a krematórium, a gázkamra, a 11-es blokk udvara, a felvonulási tér, valamint Rudolf Höss, az auschwitzi koncentrációs tábor első parancsnokának kivégzési helye.

Megtalálható még ebben a részben az Európa különböző részeiről deportált nemzetiségek sorsát bemutató kiállítás leírása is. A kiadvány másik része bemutatja Auschwitz II-Birkenau funkcióját, valamint leírja a a tábor különböző szakaszait, és a holokauszttal kapcsolatos helyeket: a rámpát, ahol az SS orvosok kiválogatták a beérkezőket, a gázkamrák romjait, a II, III, IV és V krematóriumot, az emberi hamvak kiszórásának helyét, a Holokauszt áldozatai, a zsidók, vagyontárgyainak raktárát.

Technical data

ISBN 978-83-7704-170-3
Year of publication 2016
Number of pages 64
Weight 0.15 kg
Type of cover softcover
Dimensions 21 x 12 cm

Shipping costs The price does not include any possible payment costs

Shipping country:

Related products

up
Shop is in view mode
View full version of the site
Sklep internetowy Shoper Premium