Minnestedet Auschwitz-Birkenau. Guide

Availability: lot quantity
Dispatched within: 3 days
Delivery: The price does not include any possible payment costs check the delivery methods
Price: 20,00 zł 20.00
quantity pcs.

product unavailable

add to wish list

Description

Guiden gir grunnleggende informasjon om historien til Auschwitz og en lettforståelig innføring i utstillingen og den anbefalte ruten rundt de to tidligere leirene Auschwitz I og Auschwitz II-Birkenau.

Situasjonsskissene, de nummererte gjenstandene og fotografiene gjør at du raskt og enkelt finner beskrivelser av stedene du besøker. Boken består av to deler: Den første delen viser den vanlige ruten for hovedutstillingen (blokkene 4, 5, 6, 7 og 11) og de viktigste stedene, for eksempel krematoriet, gasskammeret, gårdsplassen til blokk 11, oppstillingsplassen og henrettelsesstedet til den første leirkommandanten Rudolf Höss.

Her finner du også beskrivelser av skjebnen til de deporterte fra forskjellige land i det okkuperte Europa. Den andre delen av guiden viser hvilke funksjoner Auschwitz II-Birkenau hadde.

Videre beskrives de ulike sektorene leiren var delt inn i, samt steder knyttet direkte til Holocaust: den såkalte rampen der SS-leger sorterte fangene, ruinene av gasskamrene og krematoriene II, III, IV og V, områder der det man tømte menneskeaske, og lagrene med eiendeler beslaglagt fra drepte jøder.

Technical data

ISBN 978-83-7704-191-8
Year of publication 2016
Number of pages 64
Weight 0.15 kg
Type of cover hardcover
Dimensions 21 x 12 cm

Shipping costs The price does not include any possible payment costs

Shipping country:

Related products

up
Shop is in view mode
View full version of the site
Sklep internetowy Shoper Premium